Kedves Honlaplátogató!

 

Köszönöm érdeklődését, amennyiben továbbra is szeretné kapni hírlevelünket, az Ön megerősítésére is szükség lesz.

  1. május 25-től új, európai uniós szintű adatvédelmi szabályozás lép életbe (GDPR) amely a korábbinál sokkal szigorúbban szabályozza a személyes adatok kezelését és felhasználását.

Ezzel összhangban a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház hírlevele címzettjeinek, azaz a www.szentistvanmuvelodesihaz.hu című honlapon feliratkozóknak meg kell erősíteniük, hogy továbbra is jogszerűen tárolhatjuk és kezelhetjük adataikat (nevüket és email-címüket), illetve, hogy változatlanul igénylik hírlevelemet.

Kérjük, hogy amennyiben továbbra is szeretne közvetlenül tájékozódni  a Szent István Hitoktatási és Művelődés Ház programjairól, híreiről, kiállításairól, ajánlott kulturális eseményekről, akkor válaszlevelében újítsa meg regisztrációját:

név: XY

email cím: XY@gmail.com

A feliratkozásomat a fenti adatokkal M E G E R Ő S Í T E M.

Ha megerősíti feliratkozását, rövidesen visszaigazoljuk ezt és a továbbiakban is küldjük a hírleveleket.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nem újítja meg regisztrációját, akkor kénytelenek vagyunk törölni az adatbázisunkból és a jövőben nem küldünk hírleveleket. Felhívjuk figyelmét, hogy hírlevelünkre bármikor ismételten fel tud iratkozni a honlapon.

Változatlanul a sztistvanmuvhaz@gmail.com címre küldött levélben kérheti bármikor a leiratkozást vagy a név- ill. címváltozást.

A regisztráció során megadott adatokat a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház –bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem tesszük hozzáférhetővé.

A  címre küldött írásos kérésre bármikor bővebb felvilágosítást ad a regisztrált felhasználó adatai kezeléséről, továbbá módosítja, kiegészíti, illetve törli az adatokat.

 

Köszönettel

Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

Körlevél küldéssel kapcsolatos nyilatkozatkérés jogszabályi változások miatt