„Klubhelyiség felújítása”

A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház 2002 óta szoros együttműködésben dolgozik a Székesfehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzattal. Örömmel adunk hírt sikeres felújítási pályázatukról és adunk helyt a beszámolónak, bízva a további sikeres együtt munkálkodásban:

A Székesfehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT. „Nemzetiségi célú beruházási, felújítási és karbantartási tevékenységek 2020. évi költségvetési támogatása” pályázatán 800 ezer Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el „Klubhelyiség felújítása” című projektjére.

A felújítási és karbantartási munkálatok megkezdésére a vállalkozói szerződés megkötése után, 2021. február 15-én került sor. A munkálatokat az ajánlattételi felhívás során a legjobb árajánlatot tett vállalkozó, Somogyi Viktor e.v. végezte el.

A munkálatok során a helyiség falazatának helyreállítására (50 m²): glettelésre, csiszolásra, festésre, felmosó szegély bontására (26 fm), felmosó szegély építésére (26 fm), bontási törmelék (1 m³) elszállítására, villanyhálózat szakasz ellenőrzésére, és cseréjére (100 fm) és új világítótestek létesítésére került sor.

Ezen felújítás után a Székesfehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat Horvát Nyelvi Klubjának és egyéb klubjellegű rendezvényeinek helyszínéül szolgáló helyiség már maradéktalanul el tudja látni feladatát. A vizesedés megszűntésre került, a világítás korszerűre cserélése pedig újabb rendezvények megtartására (pl. kézműves foglalkozások) is alkalmassá tette a klubhelyiséget.

Köszönjük a Kormány támogatását! És a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt munkatársainak a pályáztatás és a lebonyolítás során tanúsított kiváló hozzáállását.

Jakubek Tiborné

elnök

Székesfehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat

NEMZ-BER-20-0432 azonosítószámú